ЗАПИС НА ТРЕНУВАННЯ
ОБИРАЙ НАЙЗРУЧНІШИЙ ЧАС ДЛЯ РОЗМОВИ З НАМИ
ВІДПРАВЛЯЮЧИ ЗАЯВКУ, ТИ ПРИЙМАЄШ УМОВИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ласкаво просимо на сайт hardio.me

Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності.
Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту hardio.me.
Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Хто ми?
Наш сайт: hardio.me (далі іменується «HARDIO» або сайт hardio.me), цей сайт є власністю ТОВ «ХАРДІО» (код ЄДРПОУ: 42466160; м. Київ, вул. Січових Стрільців, 50)

Збір та використання даних. Які персональні дані ми збираємо і з якою метою?
Сайт hardio.me збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.
Персональні дані можуть використовуватися в наступних цілях:
- надання Послуг Користувачеві;
- ідентифікація Користувача;
- взаємодія з Користувачем;
- надіслання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
- проведення статистичних та інших досліджень;
- обробка платежів Користувача;
- моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій

«HARDIO» може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:
- оформленні заявок на сайті
- реєстрації на заходи
- купівлі абонементів
- записі на тренування
- участі в лотереї або конкурсі;
- заповненні наших анкет і опитувальників;
- спілкуванні з нами за допомогою електронної пошти або по телефону.

Сайт hardio.me в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:
- ваше прізвище, ім'я, по батькові;
- електронну адресу;
- номер телефону;
- дату народження;
- хронологію покупок;
- розмови в чаті, ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;
- ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
- запис розмов;

Подібна інформація збирається і використовується за вашою згодою, у відповідності з чинним законодавством України, в рамках компанії ТОВ «ХАРДІО». Інформація не передається та не розголошується третім особам та її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана відповідно до положень цієї Політики конфіденційності.
Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних в цілях виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом у відповідності з ними зобов'язань з продажу та доставки Користувачеві товару, а також у рекламних цілях.
Згода виражається у вказівці ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за інформацію, надану Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість наданих послуг: зберігати налаштування користувача, для відслідковування тенденцій, наприклад, найпопулярніші сторінки. HARDIO також використовує файли cookie у рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.
При доступі до нашого Сайту через браузер, програми або іншого клієнта наші сервери автоматично записують і передають в цілях виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як IP-адреса, тип браузера, мова, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за яким можна визначити ваш браузер.

Інші сайти

Ця політика конфіденційності застосовується лише до сайту hardio.me. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати особисту інформацію.

Інформаційні розсилки:
- при відправках заявок на Сайті, ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно - інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про послуги, акції, заходи та іншу важливу інформацію компанії.
- ви можете відмовитися від підписки у будь-який момент, перейшовши по відповідному посиланню в листі, або написавши в службу підтримки.
- розсилання надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, зазначений вами при оформленні заявки.

Надання доступу до інформації
Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з сайтом hardio.me, крім наступних випадків:
- Користувач дав на це свою згоду. Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з сайтом hardio.me якщо ви надали згоду на це.
- для обробки третіми сторонами. Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям і особам, у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.
- на вимогу законодавства. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідно з метою:
- дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів
- дотримання чинних Умов продажу товарів і надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень
- виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок
- захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту hardio.me його користувачів або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо сайт hardio.me візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, залученої в цю угоду.

Захист інформації
Сайт hardio.me здійснює належний захист Персональних та інших даних відповідно до Законодавства та приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій з ними третіх осіб.

Зміна персональних даних
- Користувач може в будь-який момент змінити (поновити, доповнити) Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу hardio@hardio.me
- Користувач у будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу hardio.me
- Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не належать третім особам.

Дотримання вимог
Ця Політика конфіденційності виражає основні принципи використання інформації компанією «ХАРДІО». Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії ТОВ «ХАРДІО» свою особисту інформацію, ви погоджуєтесь з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами просимо не надавати нам свою особисту інформацію.
Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.
Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, які відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між сайтом hardio.me і приватною особою.

Як сайт захищає ваші дані?
Ми зберігаємо вашу особисту інформацію в безпеці. Ваші дані доступні тільки обмеженій кількості осіб, які мають особливі права доступу до таких систем. Ваші дані зберігаються відповідно до цієї Політики конфіденційності, нашої внутрішньої політики, публічних законів і угод.
Для нашого веб-сайту ми використовуємо стандарт шифрування даних SSL (HTTPS).

Зв'язатися з власником сайту
З усіх питань пишіть на електронну пошту hardio@hardio.me або звертайтеся за адресою місцезнаходження власника сайту (Україна, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 50).

Зміна політики конфіденційності
Сайт hardio.me має право вносити зміни і доповнення в дану політику конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці. Нововведення набирають чинності з моменту їх опублікування.